Louhinta valmis!

Talon pohja on nyt louhittu. Siinä menikin aikaa reilusti suunniteltua enemmän, johtuen kiven laadusta ja lähellä olevista rakennuksista. Louhittavaa oli myös reilusti, kuten alla olevasta kuvasta voi päätellä! Meille tulee rinnetalo, jossa sisääntulo on kellarikerroksesta. Kellarikerroksesta tulee korkea, lattiasta on välipohjan alapintaan 3,5 m. Tämä sen vuoksi, että kallio nousi heti tieltä jyrkästi. Varsinainen asuinkerros alkaa sitten kallion päältä.

Talon pohja louhittuna

Tätä työmaata katsellessa on välillä miettinyt koko projektin mielekkyyttä. Olisimme voineet etsiä helpomminkin rakennettavan tontin! Toisaalta pidämme tämän tontin sijainnista. Ja ylös kalliolle tuleva terassi tulee olemaan aika hyvässä omassa rauhassa. Toivottavasti voimme talon valmistuttua olla tyytyväisiä siihen ja sen sijaintiin.

Talon kulmaan louhittiin vielä autolle paikka

Louhintatyöt veivät kaikkiaan aikaa 3 kuukautta. Se ylitti reilusti alkuperäisen arvion. Nyt päästään vihdoin rakentamaan ja ensimmäiset harkot ovat tulossa ensi viikon lopulla! Tosin työn alle tulee myös tukimuuri lähelle naapurin rajaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *