Keittiösuunnitelmia

Keväällä kävimme tapaamassa keittiömyyjiä ja kesän aikana teimme päätöksen keittiötoimittajasta. Päädyimme Noblessaan, joka toimitti meille edellisenkin talon keittiön. Perusteina meillä on tyytyväisyys edellisen keittiön laatuun, kohtuullinen hinta ja meitä miellyttävän ovimallin löytyminen. Kaikilta keittiömyyjiltä saimme hyvää palvelua ja itseäni aina jää vähän harmittamaan, kun jää tuote ostamatta joltain toiselta hyvin työnsä tehneeltä myyjältä.

Keittiön oven sävy tulee varmasti vielä aiheuttamaan meillä pohdintaa. Oven väri on merkittävä, sillä se vaikuttaa myös parketin ja sisäkaton sävyyn koko yläkerrassa. Ajattelimme ensin vaaleampaa ovea, mutta ihastuimme asuntomessuilla Talo Sensun hieman tummemman sisustuksen luomaan tunnelmaan. Sen myötä mietimme astetta tummempaa sisäkattoa, parkettia ja siten myös keittiön ovea. Tähän palataan vielä lähempänä lopullisen päättämisen hetkeä.

Keittiö sivusta

Keittiösuunnitelmien pohjana oli edellinen keittiömme, josta pidimme ja Kitchen Aidin mainoskuva. Päädyimme kuitenkin puuta jäljittelevään ovimalliin, sillä siinä ei näy sotkut tai sormenjäljet. Saarekkeen työtaso tullaan suunnitelmien mukaan valamaan itse betonista, kuten edellisenkin talon työtaso.

Keittiö tulee koostumaan korkeiden kaappien seinästä, joka on 4,2 m pitkä ja sen edessä olevasta 3 m pitkästä saarekkeesta. Tiskiallas ja liesi ovat saarekkeessa. Yksi korkeista kaapeista on aamiaiskaappi, joten sinne saamme leivänpaahtimen ja tehosekoittimen. Työtasoa ei tule olemaan aivan valtavasti, mutta meille riittävästi. Nautin siitä, että työtasot ovat mahdollisimman tyhjät ja tavarat ovat kaapissa tai laatikossa piilossa.

Keittiö edestä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *