Alakerta kasattu valmiiksi!

Viisi viikkoa on kulunut siitä, kun meille tuli ensimmäinen kuorma Lammilta. Tässä ajassa on tehty anturat ja kasattu talon ensimmäinen kerros. Vielä puuttuu yksi valu ja sen jälkeen on ontelolaattojen vuoro. Valu on vuorossa ensi viikolla ja ontelolaatat tulevat viikon päästä. Vähän jää odotusaikaa, mutta toisaalta sitä voi käyttää tontin reunaan tulevan tukimuurin kasaukseen.

Talo ylärinteen puolelta valua odottamassa

Sää on ollut melko lämmin vielä, mutta vettä on tullut todella monena päivänä! Ville ei ole siitä lannistunut vaan harkkoja on noussut talon runkoon tasaista tahtia. Nämä harkot ovat löytäneet paikkansa seinältä lähes pelkästään Villen omin voimin. Pitää tosin muistaa, että hän ei käy rakennusaikana töissä, vaan keskittyy taloon kokopäiväisesti. Viikonloput on otettu yleensä suunnitteluun ja palautumiseen. Harkkojen nostelu vaatii voimia ja välillä on ollut rakentajan selkä koetuksella. Toivottavasti kestää vielä toisen kerroksen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *